22 Ocak 2011 Cumartesi

collusions of expectation and reality

It's not the first time; won't be the last, either.

When what you had in mind is different from what happens in reality... even when what most of the people expect to see is different from the reality... How do you feel now?

Do you swear? Do you stare your eyes to one point and think about thinking nothing? Do you punch something? Do you shout?

What I did was giving a big, big smile.

Does that mean I'm learning about life?

3 yorum:

  1. "Do you punch something? Do you shout? Do you swear?"

    You have just described "hardcore music" and it's style of representation. This time i'll suggest a hatebreed song, "A lesson lived, is a lesson learned". Hope I'm not bugging you with so much hardcore lyrics. :)

    lyrics: http://www.darklyrics.com/lyrics/hatebreed/theriseofbrutality.html#7
    thesong: http://www.youtube.com/watch?v=EMWTFncgYuo

    YanıtlaSil
  2. müzik hakkında yorumum yine aynı, pek benim tarzım değil. :) hepsinden önce, brütal vokalle pek aram yok, ha yerinde ve tadında yapıldığı zaman bir şekilde bazı duyguları müzikal anlamda temsil edebileceğini düşünüyorum ama adam şarkıya daha destur demeden "brütal ulaaaaaan hörörörö!" diye başlayınca... cık. :) sözlerine de baktım, fena değil diyebiliyorum. :) teşekkürler linkler için!

    YanıtlaSil
  3. İngilizce post'un altına ne atacağımı bilemediğimden ingilizce atıyorum ama sanırım gereksizmiş :D

    Zaten paylaşmak istediğim kısmı genelde sözler oluyor. Hardcore müziklerin sözlerini genelde başarılı buluyorum. Tarz olarak beğenmediğim/dinlemediğim müzikleri de, başarılı sözleri için dinlediğim oluyor. Tabii ki sözü yazan adamın ağzından dinlemek daha manalı.

    Bahsettiğin destur demeden brutal giriş konusu biraz gereksiz gerçekten, tarza da gevşek bir hava veriyor.

    YanıtlaSil